Hvordan starte å date igjen etter en skilsmisse

Som millioner andre skilte rundt om på kloden, har du sikkert sverget på at du aldri skal date igjen etter skilsmissen. Men tiden vil til slutt lege de fleste sår! Du er klar for å date og selv om du leser dette og tenker det aldri vil skje med deg, så kommer det en dag til å skje med deg også. Det er ingen tvil at ting har forandret seg. Det er så mange forskjellige arenaer å prøve når det kommer til dating, og med dagens teknologi er du bare et tastetrykk unna å date igjen etter skilsmissen, f.eks. når du bruker Next Love. Hvis du ikke er oppdatert på moderne dating er det på tide å hoppe på toget! La Next Love gi deg de beste tipsene for hvordan du skal starte å date igjen etter skilsmissen din.

1. Husk at du er fantastisk

Før du starter å date igjen etter skilsmissen bør du ta deg tid til å finne deg selv igjen. Husk på det som er fantastisk med deg selv og hvorfor andre liker deg. Hvis du selv vet at du er en bra fangst vil du være mer selektiv når du starter å date igjen. Respekter deg selv så vil andre respektere deg også. Dette er også viktig for å finne en god match for deg. Du fant ikke den riktige første gangen, ok, hva nå? Hvem er du nå, og hva er dine behov og drømmer?

2. Gi deg selv en make-over

Har du forandret deg siden skilsmissen? Hvis du ikke har fornyet garderoben din på 10 år og du fortsatt har den same frisyren du hadde på universitetet, er det på tide med litt forandring. Gå ut å kjøp deg noen flotte antrekk som virkelig viser den flotte kroppen din, hvorfor ikke få seg en ny frisyre? Poenget her er å gjøre ting som får deg til å føle deg bra. Hvordan vil du se ut? Å starte å date etter en skilsmisse er en god mulighet til å fornye seg selv.

3. Har du vært ute av huset siden skilsmissen?

Din neste partner kommer ikke magisk til å dukke opp på døra di, så fremt ikke postmannen din er single og attraktiv, så kom deg ut i verden. Ring opp noen venner å gå ut sammen, når du først starter å gå ut igjen er det lettere å være flere. Se etter lokale klubber som bokklubber, kinoklubber eller prøv noe nytt! Du kan lære deg å spille tennis, prøve deg på golf, bli involvert i kortspill eller andre sosiale aktiviteter.

etter en skilsmisse

4. Gi online dating et forsøk

I tillegg til å gå ut burde du gå online! Bruk dine online kontakter og ta opp igjen kontakten med omverden, se hva andre driver med og du kommer garantert til å finne andre I same situasjon som deg. Registrer deg på en dating nettside, men velg en som er skreddersydd etter dine behov. Next Love er ideell fordi den er skapt for folk akkurat som deg, skilte eller personer som ser etter kjærlighet etter et avsluttet langtidsforhold. Lag en realistisk profil, med de nye bildene av den oppdaterte deg, så er det bare å kaste seg ut i det. Det vil ikke ta lang tid før innboksen din er full av spennende tilbud!

5. Sett nye regler for deg selv før du begynner å date igjen

Det er viktig at du setter opp reglene. Du kjenner deg selv best, så prøv og finn ut av hva du vil ha ut av datingen. Når du har et klart bilde av hva du ser etter, enten det er et seriøst forhold, et uforpliktet forhold, eller bare litt uskyldig chatting, så er det enklere å finne noen som ser etter det samme som deg.

6. Vær deg selv

Selv om det er du som bestemmer reglene, kan vi hjelpe deg med noen tips. Vær ærlig og ikke spill et spill med potensielle partnere. Du vil ikke ha noen som bare spiller et spill med deg og det vil bare gi deg et dårlig rykte. Hvis du tror du har møtt noen som bare lurer deg, gå videre. Vær ærlig, snakk sant og viktigst av alt, vær deg selv.

7. Unngå og snakke om eksen

For ofte bruker skilte på date tiden til å snakke om hva som gikk galt med det forrige forholdet. Du er skilt og dette er ditt andre forsøk på å date igjen, så ikke kast bort sjansen. Gamle forhold er ikke gode samtaleemner! Hvis du har en date så nyt det, hold det lett og la eksen din tilhøre fortiden.

8. Vær snill med deg selv

Første date etter skilsmissen endte ikke med giftemål? Bra! Ikke ta det så tungt, le litt av livet. Vet du hvor mange ganger personer mislykkes før de finner en god match? Mange ganger, så bare hold ut og ha det litt gøy. Ikke ta det så seriøst, hvis du mislykkes så prøv igjen.

9. Spør dine gifte venner

Spør venner og bekjente om de vet om noen i samme situasjon som deg, siden du ønsker å møte noen. Det er mange som befinner seg i samme situasjon som deg, og vennene dine kjenner deg så de vil garantert komme med gode forslag. Hvis du ikke spør så får du kanskje aldri vite hvem som kanskje er rett rundt neste hjørne.

Dating etter skilsmissen høres kanskje ikke så skummelt ut som du tenkte, så hvorfor ikke prøve sjansene dine med Next Love? Vi har tusenvis av suksess historier fra hele verden, som er grunnen til at vi er nummer en dating nettside for skilte. Du kan bli vår neste suksess historie!