Første date etter skilsmissen

Det finnes ingen faste regler for når det er riktig å date igjen etter en skilsmisse, det kommer bare an på når du føler deg klar for å kaste deg ut i det igjen. Det kommer litt an på hvordan person du er, noen vil hive seg rett ut i det og date alle og enhver. Problemet med det er at det raskt kan ende med skuffelse, og det kan få deg til å ville holde deg vekk fra dating i lang tid. Så selv om det ikke finnes faste regler for dating etter en skilsmisse, er det best å gå sakte og sikkert frem. Pass på å ikke ha en date hver dag i uken, det blir fort forvirrende og ikke minst slitsomt!

Kast deg ut i det!

Hvis du ikke har hatt første date etter skilsmissen enda, kan det føles ut som et stort steg. Men når du først har satt i gang, vil du bli overasket over hvor raskt det går før du er ute blant folk og møter nye mennesker. Det høres veldig enkelt ut, og det er det også! Det handler bare om å ha selvtillit nok til å bevege seg videre. Husk at du ikke er alene, det er millioner av mennesker rundt om i verden som tenker på å date for første gang etter skilsmissen. Det er ingen som sier det er enkelt å starte å date igjen, men det er ikke verre enn du gjør det til. Hvis du ønsker å møte noen så må du date før eller siden, så det er bare å og kaste seg ut i det! date etter skilsmissen

Vær snill med deg selv!

Det første du må gjøre er å være snill med deg selv! Så det betyr at du må slutte å fokuser på det negative med deg selv og skilsmissen, og begynne å innse hvor fantastisk du er, både på innsiden og utsiden. Hvis du føler deg bra, vil det vises på utsiden og det vil påvirke hvordan du oppfattes av nye mennesker du møter. Når du føler deg dårlig og negativ vises det i ansiktuttrykket og kroppsholdningen din, det er ikke så tiltrekkende for andre. Tenk på alt du har lært i løpet av skilsmissen, du er klokere og sterkere enn du var før, så bruk det til din fordel. Husk at du fortsatt er den samme personen som før, det betyr at du fortsatt har evnen til å ha det gøy! I tillegg til det er du fortsatt like attraktiv som før du ble gift, så lenge du husker å ta vare på utseende ditt. Hvis du ønsker å fornye deg litt bør du sette deg noen mål, start å trene eller frisk opp garderoben din med noen nye klær, så kan du tikke de av listen etter hvert. Da vil du føle deg bedre og det vil selvtilliten din også.

Sett deg selv i de rette situasjonene

Du trenger også å sette deg selv i situasjoner som kan lede til at du møter likesinnede personer. Selvfølgelig bør du gå ut, det er ingen som møter noen ved å sitte hjemme, men det finnes fortsatt muligheter selv når du sitter trygt i sofaen! Online dating er utrolig effektivt, det er derfor tusenvis av personer registrerer seg online hver dag. Personer akkurat som deg, som ønsker å komme over den første hindringen etter skilsmissen og starte å date igjen. Så hvorfor ikke kikke igjennom andres profiler hos Next Love å la deg inspirere til å registrere deg du også? Nettsiden er dedikert til skilte og personer som har vært i langtidsforhold, men som har gjort det slutt. Siden er laget for deg og vil hjelpe deg å gjøre dating prosessen enklere, hyggeligere og ikke minst vellykket! Lag profilen din og forklar hva du ser etter, og sett deg ned å se innboksen din fylle seg opp med potensielle kandidater. På denne måten kan du møte nye mennesker mens du er i trygge omgivelser hjemme, og når du har bestemt deg for hvem du vil date, kan du komme deg ut å lære dem å kjenne!

Å date er som å sykle!

Nå som du har bestemt deg for å date igjen må du forvente at du er litt rusten, siden det er lenge siden sist. Husk at du pleide å date før, så det er definitivt noe du vet hvordan du gjør, du trenger bare minne deg selv på hvordan. Det akkurat som å sykle igjen etter at du har tatt bussen i mange år, du trenger ikke lære det igjen, du trenger bare minne deg selv på hvordan du gjorde det tidligere. Ingen er profesjonelle når de dater, bare vær deg selv, prøv å slapp av og nyt opplevelsen - så vil alt ordne seg. Når du har vært på din første date, enten du vil se den andre personen igjen eller ikke, bør du være stolt over at du har hatt din første date igjen, du klarte det! Første date er overstått og det gikk helt fint, kanskje til og med helt fantastisk. Nå vet du også at dette kan du gjøre igjen! Så hva venter du på? Se hvem som finnes der ute på Next Love.