Dating etter skilsmisse – The Do’s & Don’ts

Det er ingen tvil at dating etter en skilsmisse kan være skremmende. La oss være ærlig, du tenkte nok at du aldri ville være tilbake i dating gamet igjen, men livet går ikke alltid etter planen og det å skilles er en av de situasjonen livet serverer som beviser den teorien.

Sannsynligvis er det lenge siden sist du gikk på date, så du trenger sannsynligvis et påminnelses kurs i dating, spesielt hvis du føler deg sårbar og nervøs – noe som er helt normalt. Dating etter skilsmisse kommer med sine egne uskrevne regler, så la Next love ta deg gjennom the Do’s & Don’ts og hjelpe deg videre på din reise for å finne lykke igjen.

Elsk deg selv før du kan elske noen andre

Skilsmisse kan etterlate deg i en tilstand hvor du føler deg totalt uten selvtillit, spesielt hvis ikke eks partneren din fikk deg til å føle deg spesielt bra med selv. Du må minne deg selv på at ekteskapet ditt tilhører fortiden og det eneste som betyr noe nå er hva fremtiden vil bringe. Hvis du ikke gir deg selv en sjanse, så vil heller ingen andre gjøre det – du fortjener å elske deg selv. Uansett hva som skjedde i ditt forrige forhold så tilhører det fortiden. Du har nok av positive egenskaper, så fokusere på hva de er. Husk at ingen er perfekte og din fremtidige nye partner, vil heller ikke være perfekt!

Ikke gå ut med hvem som helst!

Det betyr vær klar på hvilken type person du vil møte. Når du har lært å elske deg selv, kan du ha en bedre forståelse av hva du setter pris på i de menneskene du har rundt deg. Ikke bare gå ut med noen fordi de er tilgjengelig, gå ut med mennesker du føler du vil ha ting til felles med. Vi har en bedre sjanse til å vokse når vi er sammen med mennesker vi streber etter å bli lik.

Vit hva du vil ha

Noen mennesker vil date mange bare for å ha det gøy og utforske verden med dating post-skilsmisse, andre vil ha et stødig og seriøst forhold. Noen ser etter sin nye bedre halvdel med intensjonen om å gifte seg på nytt i fremtiden, og andre vil bare ha et hyggelig partnerskap. Vit hva du vil ha og vær sikker på at den personen du vurderer å date er ute etter det samme.

Nevn datingen for barna dine

Med mindre de er veldig små selvfølgelig, da vil de i tilfelle ikke fullt forstå. Har du derimot barn på en riktig alder er det en god ide å være ærlig og åpen så det ikke kommer som noen overraskelse. Husk at de har gått igjennom skilsmissen de også. Vær forberedt på at de kanskje ikke liker ideen til å begynne med. Men Ikke glem at du har rett til å være lykkelig, og lykken til barna dine er avhengig av det også. Mange barn er positive til at foreldrene finner kjærlighet igjen, så ikke vær bekymret for å diskutere dating med barna dine.

Ikke lat som om du er noen andre

Med dette så mener vi at du bør alltid være deg selv. Du trenger at potensielle nye partnere ser deg for den du er, så vær stolt over den personen du er og la det synes. Hvis du tar på deg en emosjonell maske, så vil den falle før eller senere. Vær positiv til livet og stolt over den du er. Det er den eneste måten du kan treffe noen som er virkelig rett for deg.

Prøv online dating

Hvis du har tenkt på å prøve online dating før, hvorfor ikke gi det et forsøk? Tusenvis av mennesker over hele verden bruker online dating etter skilsmissen for å finne en perfekt ny partner og det funker! Det fine med online dating er at du kan sikte deg inn på akkurat det du ser etter i en partner, du får se et snapshot av hvordan de ser ut, og personligheten deres skinner igjennom profilen. Du har ingenting å tape og alt å vinne. Kanskje blir du Next Loves neste suksess historie når du registrerer deg på hjemmesiden vår!