Hvordan tilbringe din første nyttårsaften uten barna?

Uansett hvordan du ser på det så er skilsmisse veldig vanskelig, og kan til tider være hjerteskjærende, spesielt hvis det er barn involvert. På denne tiden av året planlegger familier over hele verden å feire nyttårsaften, og for de som er separert fra barna sine kan det være en tung tid. La Next Love gi deg noen gode råd. Det første du må huske er at du ikke er alene. Siden 50% av alle ekteskap ender i skilsmisse, er det millioner av mennesker der ute som går igjennom akkurat det samme som deg, første nyttårsaften uten barna. Det hjelper å tenke på det, selv om det ikke fikser problemet så er det godt å vite at du ikke er den eneste som føler sommerfugler i magen når du tenker på nyttårsaften.

Ha en ekstra nyttårsfeiring!

Det er selvfølgelig mye du kan gjøre for å komme igjennom nyttårsfeiringen uten barna. Det er bare en dag, og som alle andre dager så passerer den også. Hvis du ikke klarer tanken på en nyttårsfeiring uten barna dine, kan du ha en ekstra feiring tidligere på dagen, en god lunsj med litt fyrverkeri så får dere en fin feiring sammen dere også. På den måten får du vært med på feiringen selv om du ikke har barna hele kvelden. På nyttårsaften feirer du på same måte som du pleier, inviter andre familiemedlemmer og gode venner. Lag en fantastisk middag og kos deg med sjampagne og venner. nyttårsaften singel

Kom deg bort!

Noen personer bruker situasjonen til noe positivt. Du kan planlegge en ferie, reise et sted du aldri har vært før. Ta med deg en singel venn eller en i samme situasjon som deg, dra et sted ingen har sett før og opplev noe nytt. Har du noen gang feiret nyttårsaften i sola på et varmt sted? Det er et totalt annerledes konsept, spesielt hvis du er vant til kulden og isen som normalt er forbundet med en Europeisk nyttårsfeiring! Reis et eksotisk sted hvis budsjett ditt tillater det, og feir nyttårsaften i et svømmebasseng med en fargerik cocktail. Vi garanterer at det tar bort den verste følelsen av å være uten barna!

Finn likesinnede venner

Hvis økonomien ikke tillater det og du har en gruppe venner i samme situasjon, kan dere bruke tiden til å være sammen med hverandre. Et problem halvert er et problem løst som ordtaket sier. Så hvis du føler at du ikke klarer å være alene, feir sammen med andre personer som føler det samme som deg, å lag en fin kveld du kan nyte, selv uten barna. Det viktigste er å ikke tilbringe den vanskelige tiden alene, det hjelper å feire høytider med andre og hvis de har erfart det samme som deg, kan dere bruke hverandres erfaringer. Så sett kalkunen i ovnen, finn fram noen morsomme spill og nyt dagen med god mat, drikke og venner!

Planlegg framover

Planlegging er viktig. Hvis du ikke skal ha barna er det viktig å vite det så tidlig som mulig, så du ikke plutselig får beskjed en uke før. Det kan hende du har barna annethvert år, så hvis du vet du ikke skal ha barna i år, bør du ikke vente med planleggingen til dagen før, det vil bare skape panikk. Hvis barna dine er gamle nok bør du forklare at du ikke skal være sammen med de på nyttårsfeiringen, men at du har planlagt en tidligere eller senere feiring sammen med dem. Bli enig med eksen din at på selve dagen vil du ha kontakt med barna, enten det er på telefon, facetime eller skype. Det er viktig for barna dine å vite at du tenker på dem og vice versa. Bestem en tid også, så det ikke oppstår forvirring.

Se det positive

Det er selvfølgelig positive ting med å feire nyttår uten barna, ingen roter og du kan sove så lenge du vil, du får tv helt for deg selv og du kan legge deg så lenge du vil i badekaret med levende lys og akkurat den musikken du vil høre på. Du kan til og med åpne sjampagnen veldig tidlig og ligge på sofaen uten å rydde inn lunsjen engang. Husk at nyttårsaften ofte kan være en stressende dag med mye krangling, så du slipper i hvert fall det! Det er også en gylden anledning til å tilbringe tid helt alene, du kan fråtse i god mat og ta det helt med ro. Du kan gjøre akkurat hva du vil, når du vil! Hvis du er singel kan du bruke tiden til å finne en ny partner på Next Love. Det er et nytt år med nye muligheter og forhåpentlig vil du finne en å være sammen med i en veldig lang tid!