Du finner informasjon nedenfor om våre gjeldende alternativer (vær oppmerksom på at ikke alle metodene er tilgjengelig i alle land. Sjekk Medlemskap-siden og velg ønsket medlemskapspakke for å se hva som er tilgjengelig for deg. Hvis en betalingsmetode ikke står oppført, betyr det at den ikke er tilgjengelig).

Kortbetalinger

Vi godtar en rekke ulike korttyper: Visa, MasterCard, American Express og Discover. (Vær oppmerksom på at KUN disse korttypene godtas i hvert land).

Navnet Nextlove Ltd. vises på kontoutskriften.

Entropay (anses som kortbetaling)

Entropay er et forhåndsbetalt visuelt Visa-kort som du kan bruke på nett. Gå til https://www.entropay.com/ for å få det virtuelle kortet ditt på få minutter. Etter at du har registrert deg, kan du overføre penger fra bankkontoen eller andre kort til EntroPay-kortet. (De fleste store korttyper godtas). Nå kan du bruke ditt virtuelle Visa-kort til å handle på nett eller over telefon alle steder du ser Visa-logoen.

Paysafecard

Paysafecard er en kupongløsning. Skriv inn den 16-sifrede Paysafecard-PIN-en på nettsiden for å utføre en helt anonym betaling. Angi postnummeret ditt på www.paysafecard.com for å se hvor nærmeste utsalgsted er.

Entercash

Entercash er en bankløsning på nett. Velg banken din og logg på Netbank for å utføre betalingen. Kontoen oppdateres umiddelbart etter betaling.

IDEAL

Ideal er en betalingsmetode i sanntid som bruker det samme miljøet som din banks nettplattform. Metoden har et høyt sikkerhetsnivå med godkjenning med to faktorer (2FA), som et tilgangstoken på forespørselsvar basert på brikken på bankkortet. Dessuten deles ikke sensitiv informasjon som f.eks. kredittkortnummer med detaljhandelen.

PayPal

PayPal har mange fordeler som gjør det enklere og raskere å handle mens man holder den økonomiske situasjonen trygg. En e-post, et passord. Det er alt du trenger for å betale eller overføre penger gjennom PayPal-systemet. Det er nok å knytte kreditt-/debetkortet ditt til PayPal-kontoen. Du trenger bare å gjøre det én gang.

Google Play eller iTunes

Disse alternativene er tilgjengelig på mobile enheter. Hvis du betaler gjennom Google eller Apple, kan du bruke alle betalingsmetodene som leverandøren tillater for kjøp i app. Vær oppmerksom på at den automatiske fornyelsen knyttet til betalinger fra Apple ikke kan deaktiveres av kundestøtten vår. Hvis du ønsker å påse at medlemskapet ikke fornyes, kan du følge disse koblingene: For iTunes https://support.apple.com/no-no/HT202039 For Google Play: https://support.google.com/googleplay/answer/7018481?co=GENIE.Platform%3DAndroid&hl=no