Hvordan håndtere å bli avvist når du dater online

Å bli avvist er nok til og gjøre enhver motløs, uansett situasjon. Men vi må ikke glemme at det å bli avvist spiller en viktig rolle i livet, og ingen går igjennom livet uten å erfare det. Det er vanligvis verst når det gjelder et forhold, men det er lurt å huske på at helt til du finner det rette forholdet så kommer du garantert til å oppleve å bli avvist.

Her er det veldig viktig å fokusere på hvordan du takler situasjonen, så det ikke ender med at følelsen ødelegger selvtilliten din. Hvis du har blitt avvist online er det mange ting du kan gjøre for å begynne å date igjen. Det er lett å si at du bare skal snu det andre kinnet til og ta det som en mann, men nå viser det seg at de som har suksess med online dating gjør akkurat det! Så kom deg opp, børst av deg støvet og start på nytt med Next love sine tips.

1 Det er normalt å føle seg såret

Det er helt normalt å føle seg såret og lei seg og noen ganger kan det faktisk føles ut som fysisk smerte. Tillat deg selv tid til å komme over avvisningen, men ikke tillat deg selv å føle deg ulykkelig i flere måneder! Du må sette deg selv en tidsfrist og gjøre ditt beste for å komme deg på bena igjen og tilbake online for å møte nye mennesker. Det tar bare noen få meldinger i innboksen din for å få tilbake litt selvtillit. Putt en tå i vannet og start med å kikke igjennom profilene på Next Love. Før eller siden vil noen vekke interessen din og før du vet det så har du startet en samtale. Ofte så er det bare tanken på å starte opp igjen som er skremmende, og når du først har kommet deg forbi det så skal du se at du er online og godt i gang med datingen igjen på kort tid. Minn deg selv på at smerten du føler kommer til å forsvinne. Ordtaket tiden leger alle sår, er veldig sant så si det til deg selv hver gang du føler smerten som kommer med avvisning.

fokuser på kjente

2 Fokuser på de du er glad i

Hvis du har blitt avvist av noen du hadde følelser for, eller en du var sikker på du kunne ha utviklet følelser for, er det viktig å huske at det er mange rundt deg du kan snakke med. Vær bevisst på barn og familie som trenger deg, det en god måte å føle seg ønsket og elsket. Det er også en god ide å fokusere på deres behov og det de trenger, fordi det hjelper deg å glemme vonde følelser og hjelper deg med å fokusere på det som er viktig.

3 Ikke mist selvtilliten din!

Ja det er lett å si, men prøv og fokuser på det positive. Avvisninger er sjeldent personlige, selv om det noen ganger føles sånn. Når du tenker på det så finner du fort ut at det ikke er på grunn av deg, men begge to kombinert. Tenk på den andre personen sine negative sider, er du sikker på at han eller henne er perfekt for deg? Vær helt ærlig med deg selv så vil du garantert finne ting du ikke var helt sikker på, eller kanskje til og med ikke likte! Kanskje de var late, kanskje var de egoistiske eller aggressive. Kanskje dere bare var sammen fordi du ikke ville være alene? List opp det negative og du vil sikkert finne noen, kanskje mange!

4 Ikke begrens deg til den første du finner

Ikke bestem deg for en person før du er helt sikker på at det er den rette for deg. Date noen få personer samtidig, ha det litt gøy og nyt det å date. Hvis du blir avvist bør du tenke; “hva så?” Du har jo en ny date neste uke!

5 Ikke gi opp

Det vil ikke gjøre deg noe godt å bestemme deg for å gi opp. Husk at alle som har møtt sjelevennen sin også opplevde å bli avvist, men de ga ikke opp. Hvis du virkelig vil at det skal skje, så kommer det til å skje! Noen personer er tilbake online med en gang og innen få dager er de ute igjen, kledd opp og klar for å møte nye mennesker. Den personen burde være deg, så kom deg ut og kjøp deg et nytt antrekk, en tur til frisøren og skru på sjarmen. Det er tusenvis av kjekke menn og vakre kvinner som er desperate etter å møte deg på Next Love, så ikke la sjansen gå fra deg!