Lag en profil helt GRATIS

Velg et fengende brukernavn og last opp et bilde for å få 15 ganger så mye oppmerksomhet som medlemmer uten bilde. Deretter kan du la andre medlemmer se din personlighet ved å fylle ut din profil. Du kan også la andre brukere se dypere ved å fylle ut emner som: "Hva jeg gjør med livet mitt", "Hva jeg dagdrømmer om" og "Min perfekte date".


Svar på noen spørsmål

Nextlove vil stille deg noen enkle spørsmål for å hjelpe deg med å finne din perfekte match. Fortell oss om din personlighet, dine interesser, din romatiske side, og din seksualitet. Velg et svar fra listen, og legg til en tekst der det er mulig. Dette hjelper deg å skape en unik profil, noe som er et flott ungangspunkt for å starte en interessant samtale med din potensielle match. Desto mer information du oppgir, desto større er sjansen for at du oppnår en spesiel kontakt med noen som har besøkt din profil.


Bli kjent med nye mennesker

Søk blant våre medlemmer, les deres profiler og finn nye mennesker å snakke med. Det er mange måter å kommunisere med andre medlemmer på hos Nextlove, blant annet blunk, private meldinger og gaver. I tillegg til dette så jobber teamet vårt med å finne nye funksjoner som gjør det lettere for deg å møte din perfekte match hos Nextlove. Noen av disse er allerede på vei.

Bli medlem her