Hjelp deg å finne din Nextlove!

Nextlove ble stiftet i 2013 for å tilby en tjeneste for single og skilte foreldre, og de som ønsker å møte de, for å skape varende og meningsfulle forhold. Vi har laget dette samfunnet for å hjelpe deg å finne noen som du kan starte det neste kapittelet i ditt liv sammen med.

Det er trygt og gøy å møte mennesker på Nextlove!

Vårt team sørger for at våre brukere er trygge og at det ikke finnes falske profiler på siden vår. Våre profesjonelle administratorer sørger for at Nextlove er er trygt og konfidensielt 24/7. Vi har også gjort det enkelt for deg å rapportere mistenksom aktivitet og profiler, og brukere som ikke følger Brukervilkårene våre vil bli blokkert og svartlistet (IP, e-post, osv.) umiddelbart.

For å hjelpe oss tilrettelegge for din sikkerhet, vennligst ha dette i tankene:

  • Vær alltid forsiktig når du kommuniserer med noen du aldri har møtt. Du må aldri avsløre ditt fulle navn eller noen andre personlige detaljer i din profil eller når du snakker med en fremmed. Hvis noen presser deg for denne type informasjon så kutt all kontakt umiddelbart og rapporter dem ved å bruke blokker/rapporter funksjonen, slik at vi kan ta hånd om saken.
     
  • Hvis noen spør om penger så er dette et klart tegn på svindel og brukeren burde bli blokkert og rapportert umiddelbart.
     
  • Hvis du bestemmer deg for å møte noen personlig så fortell en venn eller et familiemedlem hvor du skal og når du kommer hjem. Det er også en god ide å ha egen transport og møtes på et offentlig sted.

Det er ganske enkelt. Men det viktigste er å ha det gøy!